За да посетите Cilek моля влезете на www.cilek.bg или натиснете върху ягодката.
Cilek е основана през 1995 г. в Турция, с амбицията да стане най-популярната компания за детско обзавеждане и с визията си да поддържа високо ниво във всички аспекти.
За целите си за постигане на съвършенство, Cilek се занимава с обширни и подробни дейности в индустрията, включително, оригинален дизайн, функционалност, лесни за употреба продукти, сертификати за безопасност, франчайзингови магазини, архитектурни консултантски услуги.
Мебелите на Cilek са с оригинален дизайн и създават вълнуваща атмосфера
за всички деца по света.
Cilek влезе в международния пазар през първата година от създаването си и се превръща в един от най-важните марки в света в областта на мебелната промишленост.
В качеството си на лидер в своята индустрия, магазините на Cilek - '' Cilek Room '' предлагат мебели и аксесоари за бебета, деца и тийнейджъри.
Cilek следва пътя на все по глобална марка в целия свят чрез франчайзинг и обогатява стаите на повече от три милиона деца по света. Общо Cilek оперира 444 обекта, разпръснати в над 66 страни на 5 континента, обслужващи с 2,000 служители в общо закрито пространство на 60.000 кв.м.